sooooooool

2011-03-28 @ 16:36:27

Solen lyser och snön som kom igår håller på att smälta bort lika snabbt som den kom. Så dagen är på topp när de gäller vädret. Hoppas bara att det fortsätter att vara sol nu.

Idag va det en snabb och rätt lugn dag i skolan. Hela denna skol veckan kommer att vara rätt lugn faktiskt. Inte speciellt mycket läxor eller prov. Har bara ett prov tills imorogn och det är spanska, men det är nog inga problem. Förövrigt så sitter jag och splear massa spel på facebook och känner mig jätte nördig, men men ibland får man faktiskt vara en lite nörd och jag har ont i ryggen så kan inte göra speciellt mycket så skyller på de ;)

I lördag var jag hon min kompis Matilda och firade henne som fyllde år igår och jag har ju inte laddat upp några bilder ifrån de ännu så jag tänkte att jag får ta och göra de nu :)

Amanda, Mirre, Katja och Höll. ♥

coolingen jag dårå :d

amanda sexbomben!


morsning

2011-03-27 @ 11:59:14
God morgon folket. Jag vaknade för en stund sen och va helt död. Idag har jag inga direkta planer på vad jag ska göra, men jag kanske ska dra ner till stan med Mirre och om inte så drar jag nog till gymmet en stund men de bror på hur ont i ryggen jag har. Jag vet intev ad det är med min rygg men den värker som en kossa..

jag och min lilla kråka, synd bara att jag är så fet så att hon inte fick plats i spegelbilden :d

toppen dag!

2011-03-26 @ 15:39:10

Tjena mitt bena!
Dagen har varit helt underbar måste jag säga. Jag sov ut till ungefär 11 sedan så drog jag och pappa upp till Alins Esplanad och shoppade lite, mamma kom även upp senare. Och jag fick massa behövande saker. Jag kommer inte på något just nu som jag behöver förutom en One pice och puder så jag är rätt nöjd med denna dagen :)
Jag har inte orkat ta några bilder på köpen men fixade fram lite bilder från datan och sen skriver jag dom andra köpen.


Jeans från Gina Tricot, 499:-


Väska från H&M 199:-


Skjorta från Bik Bok 299:-
Denna fick jag i onsdags så det var inget köp ifrån idag dock men tänkte jag kan lika väl ladda upp bild på den nu när jag ändå håller på :)

Förutom de så köpte jag 2 par skor, massa trosor, 2 bh:ar, 2 pösiga linnen ( ett vitt och ett ljus blått), en ring, en mascara och hårspännen. Det var nog det. Och när jag shoppar så blir jag alltid på bra humör så denna veckan har varit kannon för jag hittade även en snygg ring igår,en tjock tröja, ett linne och en tshirt. Så happyfac på denna sidan av skärmen i alla falll :D


tjo

2011-03-25 @ 20:54:32
uppdateringen har varit kass jag vet men har inte haft tid att blogga, men ska dra till coop nu med brudarna mirre och amanda, och dagen har varit great med höll på stan och den lär ju avslutas lika bra!

jag och mirre


amanda med bling bling i käfta, erkänna att hon är socker söt (a)

hemma

2011-03-18 @ 11:19:33
Nu är jag hemma ifrån skolan. Gick tidigare eftersom jag ska iväg senare sen med kyrkan.
Men just nu sitter jag vid datan som ni kanske märker och leker med Melissa. Melissa än Mirres lillasyster. Deras mamma skulle iväg och gymma och Melissas pappa är sjuk så eftersom min mamma var ledig så fick hon komma hit, lucky me :)

hhade några bilder på henne som jag tog nyss men då funkar ju självklart det inte att ladda upp dom nu men det kanske jag gör senare då :)

packa....

2011-03-17 @ 20:08:20

Jag ser inte fram emot denna kvällen..
Jag måste packa och fixa massa inför imorgon och jag orkar verkligen inte de, men eftersom jag inte har något val så får jag väl ta och göra det i alla fall antar jag.
Jag har även matte läxa tills imorgon och den ser jag inte fram emot att göra, men jag har inget val så ska ta tag i den nu snart och få den gjord. För övrigt idag så har jag som jag skrev varit på stan med Frida och den tjejen kan verkligen shoppa.. Jag är helt skut till skillnad från vad hon verkade vara men aja hare gött :D

de dampar att ladda upp bild..


skolan

2011-03-17 @ 11:18:53
Hellu, sitter just nu i skolan och har HemKunskap. Idag ska vi bara planera måltid. Självklart är det ju så när jag är uber hungrig.. Jaja efter har vi ju ändå lunch så jag ska nog klara mig.
Efter skolan idag ska jag till stan med Frida och kolla lite sen blir det hem och plugga. Ha en bra dag :)


Ungkonsument, ja det är det jag egentligen ska hålla på med, men måste säga att bloggen och facebook lockade mer.. ;)

solt!

2011-03-16 @ 18:37:22
Nu känner jag mig riktigt duktig. Har suttit och pluggat i ca 2h. Måste säga att tiden gick riktigt snabbt och jag fick mycket gjort. Gjorde nån sida i matten, sågra uppgifter i spanskao ch tränade glosor och sen gjorde jag lite engelska. Så ikväll åtestår det bara att plugga till provet då.
Jag känner mig så äckligt onyttig när jag är sjuk. Inte bra.. Så nästa vecka ska jag ta tag i det. Jag ska helt seriöst börja äta nyttigt och träna mer. Båda mer handboll och på gymmet. Så nu gäller det väl bara att tro på sig själv så ska det väl gå :)

Jag bjuder på några gamla bilder på mig själv. Jag måste säga att jag tycker jag ser ut som en lite fjortis och det är faktiskt pinsamt. Speciellt bilden längts ner, usch på den. Anledningen till att jag la upp den va för att jag står för vem jag va då även fast det är lite sorligt, men tur att man förändras med åren då :)




plugga plugga pluuugga

2011-03-16 @ 16:12:49
Nu ska jag plugga i några timmar och då menar jag det vekligen!
Ska varken sätta på datan, tv:n eller hålla på med mobilen så bloggar igen om någon timme ;*

sur tjej!

2011-03-16 @ 15:28:58
Idag hade jag tänkt att blogga en hel del, men eftersom den fula sidan blogg.se inte har velat funka på hela morgonen eftersom det var något tillfälligt fel så har inte de gått.. Men men får väl ta och börja blogga nu då.
Va inte i skolan idag heller eftersom jag är lite kraslig oså, men jag ska nog till skolan imorgon om halsen och huvudet tillåter de vill säga, men de ska nog inte vara några problem.
Vet ni vad? Jag åt (drack) frukost ute på balkongen idag. Snacka om att våren är här eller vad? Jag satt i en tshirt och ett bara short och jag frösinte ens, ne nu är jag rätt glader!


min underbara frukost :D
för er som inte vet så avskyr jag att äta frukost så jag dricker attid fil eller något till frukost i stället för att få i mig något på morgonen:)

Bloggtävling, 1000kr på HM!

2011-03-16 @ 14:41:23



Är ni som jag och älskar HM?
Jag älskar deras nya kläder som jag känner att jag bara måste ha till sommaren, känner ni desamma så skulle det ju inte vara fel med ett presentkort på 1000kr eller vad säger ni?
Va med och tälva om det här:

http://www.tourn.se/taevling/?tID=11&rID=238
http://www.tourn.se/taevling/?tID=11&rID=238


jadu, de gick ju bra

2011-03-15 @ 20:39:47
Ja ni vet de där med pluggandet gick ju inte så bra till slut. Skulle ju pluggat men då råkade tvn vara på och sen fick jag ett sms och sen fortsatte de så. Ja ni som inte heller är så bra på plugga vet vad jag menar. Så ikväll har jag lovat mig själv att läsa lite även fast huvudvärken inte riktigt vill släppa mig. Måste säga att de är bra sjukt irriterande, men nu ska jag på toa och sedan fixa naglarna, haha för er som ville veta ;)

Jag tänkte börja med dagens blogg som jag hade på en utav mina gamla bloggar, men jag vet inte? Tror inte så många kommer att vilja vara med. Släng gärna in en kommentar med er åsikt angående det så är ni gulliga (:


yammi

2011-03-15 @ 15:57:21

Kakan var jätte god! Så det kanske blir konditori linuje ndå trotts allt? Men vet vet :)
Nu ska jag i alla fall försöka plugga lite. Har samhälls ekonomi prov på fredag så måste plugga till det. Även plugga matte, skriva klart engelska inlämningen som skulle varit inne förra tisdagen och spanska läxa så jag ska kunna höja mig till de jag hade ..


baka kaka

2011-03-15 @ 14:12:47
Jag är helt slut!
Nu har jag damsugit hela lägenheten, ätit och bakat silviakaka som blev lite fail. Jag är helt slut och inte har huvudvärken blivit bättre den heller, men men det får bli att fortsätta knarka alvedon..
¨Även fast huvudvärken är som den är ska jag försöka att plugga en stund idag eftersom mamma tvingar mig att få vg på provet på fredag för att eftresom jag inte är i skolan så har jag ju tid att plugga och antar att hon har lite rätt där så får ta mig an att plugga lite sen.

Min berömda och lite failade silviakaka


nu ska den bara svalna sen ska jag ta mig ett smakprov :D


morsning :)

2011-03-15 @ 11:51:35
Idag blev det ingen skola för min del eftersom jag redan hade ont i halsen igår och huvudvärk och eftersom et inte va mycket bättre när jag vaknade så valde jag att stanna hemma så här sitter jag. Oförväntat va ? haha :)
Idag ska jag faktiskt ta nytta utav att jag är sjuk och inte får gå ut. Jag sak göra massa bra saker som tex:
-Städa mitt rum
-Fixa mina tvättade käder
-Damsuga och svabba golvet, eller vad man nu säger
-Baka

Det är de jag kommer på, duktigt va? :))
Men nu ska jag börja med att baka, hejdå.


Amanda, Jag, Höll (Hulya), Mirlinda (Mirre)
hahah en gammal och jätte söt bild på mina älsklingar.

jag vet, jag vet

2011-03-14 @ 12:17:25

Min uppdatering har varit kass och jag ber faktiskt om ursäkt för det. Men grejen är den att jag itne har orkat blogg riktigt och därför har det blivit som det blivit, men ska försöka komma igång igen.

Idag när jag vaknade kände jag att halsen bara sved och det har jag Mirre och min älskling att tacka för era fula nötter! Men men, ska snart at och göra mig lite te och hoppas på att de ska bli bättre.
Om ni undrar vad jag göra just nu så får ni en bild som beskrivier vad jag gör
(hoppas inte mirre dödar mig)




spelar ett mobbat spel på facebook, camar med mirre, spotify och snackar med mobbat folk på facebook. jag har sååååååå kul :)


Mööööööre

2011-03-11 @ 15:01:50
Emelie här, fast ne Mirre då va!

Ikväll blir de lite party eller party och party, Frippe har fyllt år så det blir att fira henne med tjejorna. Just nu sitter Emelie och lockar mitt hår söt som hon är. Snart drar vi upp till Emelie så att hon får fixa sig sen till stan för att köpa present och direkt vidare till Mariestad! Nu ska vi skynda oss så vi hinner möta upp Lasse i stan ;D




jag veeet du är en geeet

2011-03-06 @ 21:32:34
Jag vet att jag har varit kass på att uppdatera men har inte känt för att blogga. Har inte haft orken till de, men ska ta och bli bättre på de.

Idag har jag i alla fall haft match som gick skit bra. Vann med 8 mål. Så inte helt fel. I övrigt dom här dagarna så har jag inte gjort spciellt mycket men har varit med lite folk bara.
Men nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother hare gött :)


RSS 2.0