Är iväg och bollar med zandra och mergim. ...

2011-06-29 @ 23:50:08

imag1884 (MMS)

Är iväg och bollar med zandra och mergim. Gött med lov eller vad :)


Sur tjej eller vad? Sitter på bussen till...

2011-06-29 @ 07:26:39

Sur tjej eller vad? Sitter på bussen till jobbet nu och känner mig rätt pigg faktiskt. Jag jobbade ju inte igår eftersom jag var tvungen att prata ut med några och det gick bra som tur va så det känna rätt skönt. För övrigt har jag råkat radera alla mina bilder och videoklipp inte kul. Men vem vet, det kanske va meningen att jag skulle börja om på så många sätt jag kunde? Aja vi hörs sen, puss.


Fan va jag är bra! Sitter och spelar skip...

2011-06-27 @ 11:18:32

imag1866 (MMS)

Fan va jag är bra! Sitter och spelar skipo med Samuel och Fredrik och självklart vann jag och solen sjuker på, man måste ju älska vädret ;)


Sitter på fritids och kollar på sommarlovs...

2011-06-27 @ 09:49:12

imag1865 (MMS)

Sitter på fritids och kollar på sommarlovs morgon, kan ju inte påstå att det är så jätte bra, men har inte mycket annat att göra så.. Jag e sjukt hungrig oxå, jag ville hem och dunka mat!! Men de går ju inte.....


Sitter på fritids och kollar på sommarlovs...

2011-06-27 @ 09:49:10

imag1865 (MMS)

Sitter på fritids och kollar på sommarlovs morgon, kan ju inte påstå att det är så jätte bra, men har inte mycket annat att göra så.. Jag e sjukt hungrig oxå, jag ville hem och dunka mat!! Men de går ju inte.....


Knark låt! Sitter på bussen till jobbet oc...

2011-06-27 @ 07:30:58

images (MMS)

Knark låt! Sitter på bussen till jobbet och är helt jävla död. Tur att man inte har något speciellt ansträngande jobb då.


Snacka om att jag är glad!! Min underbara...

2011-06-26 @ 06:20:04

imag1074 (MMS)

Snacka om att jag är glad!! Min underbara kille smsade mig för en stund sen och så att han var hemma, så nu ska han bara sova en stund och sedan får jag äntligen träffa den muppen som har rymt ifrån mig i en vecka :( För övrigt har jag inte sovit ett skit så ska nog göra de nu, godnatt!


vänj er

2011-06-26 @ 03:50:39
Hello.
Jag vet inte om jag skrivt de innan, men ni får ta och vänja er vid att min uppdatering kommer att vara helt fördelös för jag har ingen lust eller tid att uppdatera bloggen på lovet nu ifall jag inte mobilbloggar dvs. Men jag hoppas att jag inte har några läsare om dagarna eftersom det är somma och vi har ju lov så ingen bör sitta vid datna och glo. Själv så har man haft en grym start på lovet. Torsdagen va helt jävla underbar uppe i simsjön med Katja när vi firade hennes pappa, gårdagen dock var bra mycket sämre. Det positiva med gårdagen var väl att jag lärde mig en läxa, att du inprincip bara kan lita på dig själv. Visst kan jag lita på folk oså, men de är verkligen få..
aja jag vill bara tacka alla mina underbara vänner som alltid finns där och verkligen är äkta för ni är guld värda!
men nu ska jag nana så jag vaknar tidigt eftersom min älskling kommer hem imorgon, eller ah idag om man nu ska säga så, så natti natti :*
bjuder på en bild på mig, min syster och min älskade mamma. ingen av oss är ju direkt pigga om man säger så, men vem bryr sig :)

nödigt

2011-06-21 @ 00:03:47
Uppdateringen är kass jag vet, men har inte tid att blogga nu på lovet. Jag jobbar ( på fritids för er som ville veta) och resten av dagen ängnar jag åt att umgås med vänner. För övrigt har lovet varit helt underbart redan. Hade fest i lördags så var sjukt lyckat enligt mig, sista natten med gäget i fredags som vad lika lyckat och ah lite så. Fast jag saknar min lilla älskling som är i kreta och njuter :( men men, han kommer ju hem snart.
För övrigt idag har jag jobbat sedan drog jag på promenad med bästa vännen mirre och det blev en del snack, alltid lika mysigt att träffa min lilla brud. Sen blev de en snabbis på coop med katja och sedan vidare till donken med jessika, ninos och sarmad. Det var väl det jag har gjort idag, ngt speciellt? nää inte dirket men aja, puss hej :)
palla bild? de va så 2010. haha :D


hemma

2011-06-15 @ 23:53:56
Nu är jag äntligen hemma efter en lång kväll på skolan. Shit vad jag kommer sakna alla. Det är helt sjukt, men aja jag hoppas verkligen det bästa för alla!
Har inte speciellt många bilder men jag bjuder på en, men godnatt på er.


jag och Arbitrim.

fixeli fix fix

2011-06-15 @ 14:21:33
Är hemma från stan nu efter att ha solat med Katja och kollat lite med bilder osv till våra mentorer. Och är det någon i min klass som läser min blogg glöm inte pengar tills imorgon då :*
Aja, för övrigt slutade vi skit tidigt idag och jag kan itne fatta att det var sista skoldagen på Rydskolan idag. Sista gången jag köpte wienerbröd, spelade king på mat rasten, käkade den underbara maten, mobbade Per och ah allt det. Kommer sakna det något enormt. Nu ska jag istället gå på bajs västerhöjd som jag itne ens vill gå i, men aja sånt är livet.
Nu ska jag iaf börja fixa mig inför kvällen. Vi ska ha avslutnings middag ikväll så måste vara klar runt halv 6 så har 3 timmar på mig och jag ska duscha så får väl sätta igång nu antar jag.


Haha ibland va klassen bara för bra. 3st elever och en lärare krigar om en mössa medans klassens fjäskare Oliver försöker fjäska för läraren, rätt lyckat oså..
det kanske inte låter så roligt, men att se en lärare vara med och bråka ser man inte varje dag =D

snabb oså

2011-06-15 @ 07:34:34

Nu är jag färdig 'fixad', rättare sagt nu har jag butt om från pyjamas till mjukis. Jag har inte fixat mig ett skit idag och det är för att vi har middag i skolan ikväll och då ska man ju vara fixad och sen måste man ju ha mjukis den sista skol dagen det fattar ju alla. Aja om ni undrar varför jag inte bloggade igår så var det för att jag somnade framför datan innan 10, snacka om att vara trött.. Men ska dra och borsta tänderna och bajsa som fan nu, hare gött :)


never stop smiling


nödvändigt

2011-06-12 @ 17:53:23
var precis färdig fixad då jag fick reda på att hon vi skulle kolla på balen redan hade gått, lyckat..
aja är iaf fixad nu så får se om jag hiattar på ngt.



outfit för idag, körde på mittbena för första gången.

fix

2011-06-12 @ 15:47:37

Klev precis ur duschen och ska snart sätta igån att fixa mig lite. Ska ju dra ner och kolla på balen eftersom min systers bästa kompis tar studenten och hon är som min extra syster så måste jag ju självklart ner och kolla på henne även fast jag redan sett henne och gud va vacker hon var!
men ska fixa mig nu hör av mig senare :*


jag e en aning sugen på pizza så får dra ner till min granne (pizzerian) senare ;)


huvudvärk? Yes sir

2011-06-08 @ 22:36:24
Har världens huvudvärk så har ingen lust att blogga eller något så skriver när jag mår bättre igen..

pain

2011-06-06 @ 23:39:00
Lite jobbigt att man alltid har svårt att sova när man har haft ledigt i fler dagar än vanligt, men aja en får väl ta och kolla på film eller något för att somna. Så säger godnatt till er nu i alla fall. sov sött :*
tänkte samtidigt lägga upp lite bilder ifrån klassresan som var för någon vecka sedan som fortfarande inte kommit upp på bloggen :)



















HOS KAA RÅ

2011-06-06 @ 19:13:10
Sitter hemma hos katja och hon har precis tvättat mitt hår och tro mig det var sista gången oxå. Nu väntar jag i alla fall på att katja ska bli klar eftersom jag inte har speciellt mycket att göra förutom att föna håert, kul i jul lixom..
aja hare gött ska föna håret nu :)


grymt sexig jag vet, det är lixom bara sånn jag är ;)

Myskväll

2011-06-04 @ 18:06:43
Idag har vädret varit helt underbart! Så drog ner till Mirre även idag så vi solade och badade även i hennes lillasysters pool. Jag är stolt och måste säga att jag var den som doppade mig först dåråra!
Men det är väl det enda jag har gjort idag antar jag, men nu sitter vi hemma hos hennes pappa eftersom han är i Norge så har vi lägenheten för oss själva, så nu ska vi festa åta helvete!! fast nä.. Vi ska bara mysa :)


smart drag

2011-06-03 @ 23:08:02
Jag har mms:at ett antal inlägg idag, men jag kom nyss på att jag inte har några pengar på mobilen. Haha smart drag. Men jag ska nu ta och försöka sova till en film eftersom jag inte mår speciellt bra. Jag är snor förkyld, hosta och har även ont i halsen. Kul läger osv. Men idag har jag inte gjort speciellt mycket. Solade med Mirre och Pernilla på förmiddagen och sedan fixade vi till oss och drog till maxi, men jag hade sån mensverk och dom hade inte heller någon lust att göra ngt så vi drog hem lika fort i stort sett, så nu har jag legat i sängen och soffan sen klockan 5 eller någon, men de var behövligt och riktigt skönt! Men godnatt på er sov sött :*

dålig uppdatering idag?

2011-06-03 @ 13:54:49
Yesbox! Idag blir det sisådär med uppdateringen så tänkte att jag gör ett till inlägg redan nu igen. HAr leghat och solat ett tag nu så snart blir de hem fixa till sig sedan får vi se vad det blir utav dagen, kanske skulle en ta och slinga håret? JA vem vet vad det blir, men ska försöka uppdatera men so,m jag sa troligtvis blir det inte så.

Jag och lola nyss här ute i solen.

Ligger på Mirres altan och solar. Älska vä...

2011-06-03 @ 13:10:24

imag1347 (MMS)

Ligger på Mirres altan och solar. Älska vädret!


Sitter på bussen på väg till ullared med e...

2011-06-02 @ 08:42:40

imag1300 (MMS)

Sitter på bussen på väg till ullared med ett härligt gäng, så vet inte hur uppdateringen blir idag men jag har min anledning. Bjuder på bilden tagen imorse.


(y)

2011-06-02 @ 02:07:17
Haft en toppen dag i skolan och även efter. Först frilufsdag i skolan och sedan drog jag och mina brudar och kollade på fotboll. Sedan drog vi vidare till ryd. Va där en stund och nu e jag hemma. Det är typ min dag. Har inte så mycket att säga om den egentligen men haft haft det mega bra och jag har världens bästa vänner helt klart!
Förresten, imorgon kanske jag drar till Ullared med lite fölk, men det är inget bestämt ännu. Jag får ringa imorgon och kolla om det finns plats. Så måste upp tidigt och behöver därför lite sömn i alla fall. Så natti natti hoppas att ni alla redan sover och att ni sover gött!


repris bild på mig och ka, söta osv :)

RSS 2.0