morsning

2011-02-28 @ 08:45:52

Jag älskar verkligen sovmorgon!
Jag skulle gå upp halv 9 men vaknade runt 8 och kunde inte somna om. Lite irriterande sådär. Men så mycket gjorde de inte för nu har jag duschat och redan bytt om så ska bara föna håret, sminka mig och jag har även tid till att äta frukost utan att stressa :)
Min dag har startat bra så hoppas eran är lika så.


Söt bild va :)


tidig morgon :)

2011-02-27 @ 11:55:42

Hallå folket :)
Dom flesta sover kanske nu men inte jaf eftersom mig mamma är exakt som mirre. En sömndödare. Så jag vaknade vid halv 11 idag tack vare min mamma. Men men Mirre sover fortfarande och jag ska nog dra och kolla på tv tills hon vaknar till. Sen idag ska jag bara städa och fixa här hemma.

mirre är rätt söt när hon sover (:


2011-02-26 @ 15:00:32

du är allt för vacker, allt för underbar.

du är allt för underbar, för en sån som jag.

du är allt för bra för att vara sann!

/din syster


morsningkorsning

2011-02-26 @ 12:30:39
God morgon på er :)
Jag sov hos mirre inatt så därför jag inte uppdaterade så mycket och för att jag var väldigt trött. Jag, Mirre och Amanda hade iaf en lyckad kväll. Alltid lika kul att va med dom tjejorna!
OCh som ni vet är är ju mirre sömndödaren själv så självklart börjadr hon slänga sig över mig när hon tyckte jag skulle vakna. Så snäll är hon (y)
Men nu ska jag käka och sen byta om för har även match idag fast denna gången hemma och sen efter ska jag direkt till Pernilla som fyller år idag. :)

lite bilder ifrån igår, nyduschad oså och careface på de :)

bilen hem

2011-02-25 @ 21:01:16
hej pÅ er. just nu sitter jag i  bilen pÅ vÄg hem och bloggar ifrÅn mobilen sÅ det Är dÄrfÖr ÅÄÖ Är stora bokstÄver fÖr min mobil Är lite sne.
men i alla fall. jag har spelat match nyliggen och det gick inte alls bra. vi spelade rÄtt kasst sÅ fÖrtjÄnade inte att vinna faktiskt.
nu direkt ska jag till mirre och mysa med henne och kÄka pizza :)
ha en bra kvÄll!

skolan

2011-02-25 @ 11:01:17

skulle bara saga att jag inte jkommer blogga speciellt mycket idag for har match efter skolan sa vi hors efter den. puss ps er :)


stan

2011-02-24 @ 18:16:08




nu drar jag och höll till bussen pöss på er


dans time

2011-02-24 @ 16:43:50
Jag är helt slut efeter skolan idag. Jag hade verkligne ingen lust att ens gå upp imorse eftersom jag somnade rätt sent igår eftersom jag var på bio. Och bio var grym. Jag skulle rekommendera att gå på Min Låtsasfru. Det är en komedi med lite romantik. En film som är typisk Emelie film haha :D
Men nu ska jag in i duschen sen ska jag väl fixa mig lite inför ikväll eftersom alla åk 9 i skövde ska till Valhall och dansa idag. Inget jag ser fram emot, men man får göra det bästa utav situationen :)


Sista jag dansa va i turkiet i sommras så kan ju inte påstå att jag dansar speciellt ofta.

hos mammsen

2011-02-23 @ 16:17:45
åhh vad sur jag bli på mig själv! Provet inte idag var jätte lätt, bara att jag inte hade pluggat..
Aja det är bara att ta nya tag. Har inget mer i skolan denna veckan så nu har jag chansen att koppla av.
Idag ska jag bara slappa i sängen och glo på tv och ikväll blir det troligen bio med lite folk men det bloggar jag mer om då :)

hittade lite cam bilder på min data som har varit trasig och hållt på att dampa ett tag,
så bjuder på ett par cambilder ni troligen inte har sett och dom lfesta bilderna är från i sommras.


God morgon!

2011-02-23 @ 07:09:27
Nu är jag snart klar att gå till skolan. Jag ska bara äta upp min frukost och plugga lite mer infför provet och sedan drar jag ner till bussen.
Jag måste erkänna att jag är rätt sur på mig själv för jag pluggade så lite igår, men det är ingen annans än mitt egna fel. Men ha en bra dag i skolan ni också eller vad ni nu har för er idag :)

det är skönt när de är gjort..

2011-02-22 @ 19:45:24
Nu har jag pluggat ett bra tag och är helt slut. Jag är verkligen kass på att plugga i en längere period men nu har jag skrivit om allt vi har prov på med mina egna ord så nu är det rätt lätt att plugga på de. Det är ju skönare när det är gjort om man säger så..  Är det någon som har tips på ett bra sätt att plugga inför prov så släng gärna in en kommentar :)
Men nu är dipen och chipsen framme så sitter i soffan och kollar på tv med pappa och vid 8 är det handboll som vi ksa kolla på så vi hörs väl i halvlek eller efter om det inte kommer in något annat emellan :)


syster +matlagning= ett måste

2011-02-22 @ 16:23:20

Kom hem från skolan rätt nyligen. Dagen har varit rätt seg, men har börjat med bild nu i skolan och det är riktigt kul. Ska göra ett självporträtt och man får göra hur man vill bara man kan beskriva den och hur den beskriver mig. Ser fram emot att jobba med den.
Men nu är maten klar som min älskade syster gjorde. Det är det enda bara med att hon är hemma. Att hon lagar mat :D


Jag och min stora syster när vi va små :)


nu ska jag..

2011-02-22 @ 00:51:39
nana, så godnatt ♥

hemma och nu blire käk

2011-02-21 @ 22:51:39

Hemma från träningen idag som inte gick speciellt bra. Så nu ska jag käka och sedan duscha. Ska även försöka hinna plugga men de får vi se hur det blir :)
Jag är helt ensamm hemma inatt så nu ska jag faktiskt velat ha sömndödaren Mirre här eller stinkbomben Katja för jag känner inte för att vara själv men jaja jag överlever väl nog. Eller vem vet någon kanske ligger under min säng och skär av mina kroppsdelar eller någon psykiskt störd kanske gör inbrott och dränker mig i toaletten.... vem vet ;)


laget och jag när jag va brunett, jag som står upp till vänster (n)


tränings dags

2011-02-21 @ 19:51:59
Nu ska jag dra iväg till träningen som jag är så suger på :DDD Eller inte jag är helt död. Vill ingen annat än bara vara hemma och sova! Men men har inget val.Och katja är här och hämtar sina skaer just nu så nu lär de itne stinka så mycket på ett tag (y)
pösss

plugg sugen, fast nä

2011-02-21 @ 16:36:48
Nu är jag hemma igen då. Skolan var seg som jag hade förväntat mig, men jag överlevde i alla fall. Nu blir det en massa plugg. Jag har ju prov på onsdag och förstår inte speciellt mycket så måster plugga massa till det och sen har jag även hemkunskaps läxa tills på torsdag och lika bra att få den gjort idag när jag har sen handbolls träning. Jag tycker det är skönt med sena träningar ibland, men det värsta är nog att ha träning vid 7-8. Det blir typ seg då enligt mig. Men nu ska jag i alla fall plugga och som tur är jag pigg eftersom jag var ute nyss. Jag mötte pappa i trappan när jag kom hem så hängde på han till Coop. och vad är bättre än frisk luft och lite smått och gott när jag pluggar?

och jag är lika sugen som muppen på bilden på att plugga (y)

snart slut

2011-02-21 @ 14:40:00
Äntligen! Nu har vi bara idrott kvar. Jag är rätt död just nu, men om 50 min har jag slutat och då ska jag hem dirket och sova för jag är över trött eftersom jag somnade sent i natt. Men vi hörs snart när jag kommer hem :)

school

2011-02-21 @ 09:10:33
Nu är lovet helt slut och nu är det bara att bita ihop och kämpa det sista nu i högstadiet. Inte för jag behöver fler poäng eller så eftersom jag kommer in på den linjen jag vill gå om jag har 80p nästan så de är rätt skönt. Jag kar kommit fram till att jag inte ens behöver gå i skolan mer :D Men bli inte oroliga för jag kommer fortsätta gå :)
Men nu ska jag käka frukost eftersom jag inte har så mycket att fixa idag eftersom jag är helt död så kör jag på mjukis idag och osminkad skulle jag tro. Så vi hörs efter skolan, puss :)


en bild från Alexs tjejkväll jag va på förf förra veckan. Härligt tjejgäng det där ni :)
och jag är längst till vänster för er som bryr sig. Orkar inte skriva alla namn eftersom att vi står lite dumt för det.

kaaa e gay

2011-02-21 @ 01:52:37
nu ska jag nanna så natti natti era gråa silverfiskar

och jag är hungrig...

mijje time

2011-02-20 @ 20:46:21
Är hos Mirre just och vi kollar på solsidan som jag faktiskt inte är så uber förtjust i och de kan bero på att jag faktiskt har sett dom sämre avsnittna. Men de har inte så stor betydlese för de är skönt att bara umgås med Mirre.

Tidigare idag har jag ju som sagt jobbat och de va roligare än vanligt idag eftersom jag fick lära mig lite i kassan och hur man bemöter en kund och lite så. Alltid lika kul att lära sig nya saker.
Efter jobbet va avklarat så drog jag till Katja där hon och Edo hade cväntat och pluggat eftersom vi har ett grupparbete i skolan som vi ska bli klara med.
Men nu ska jag va social mot Mirre så hare gött ;*


jag vet inte varför men vi är fan snyggast ;)

morgon pigg

2011-02-20 @ 10:12:09

Jag vaknade före alarmet idag och det är nog första gången jag gör de. Troligen sista också men. Jag vaknade vid halv 10 när jag egentligen bara behövde gå upp vid halv 11, men för min del är det bara bättre eftersom jag ska upp ännu tidigare imorgon till skolan.
Jag har redan hunnit duscha och nu ska jag äta frukost och sedan fixara jag mig och drar till jobbet.
Ha en toppen dag gullungar :)


home sweet home

2011-02-20 @ 00:07:19

åh äntligen är jag hemma och kan koppla av. Nu ska jag som vanligt sätta på en rulle och somna till den för inatt ska jag inte somna vid 4-5 som jag brukar utan ska försöka att sova vid 1 om jag kan eftersom jag ska upp och jobba imorgon och för er som inte vet jobbar jag lite på Gräddhyllan nere i stan när dom behöver lite hjälp oså. Riktigt skönt ställe att va på faktiskt. Men nu ska jag läsa några bloggar innan jag sätter på någon film som idag troligtvis blir Sex and the City 2 :)

på med glasögonen och pyjamasen så är det säng dags.


hemma en snabbis.

2011-02-19 @ 18:47:44

Är hemma en snabbis nu efter en dag på stan med Mirre och även lite handbolls tittande på arenan. Självklart så vann ju skövde dårå :D Och jag hade jätte kul men sötnosen min. Men nu är jag hemma och ska bara fixa till mig lite sen drar jag ner till stan med Katja som suttit och väntat hemma hos mig i en timma lite gulligt sådär :) Och vad vi ska göra i stan vet jag inte förutom att vi ska träffa lite pöjkar och det är dom vanliga.
Så ha en skön kväll sötnosar!

min lunch som inte var att leka med och de är katjas korvar i högra kanten :)


Katja och jag


döda mig..

2011-02-19 @ 13:01:25
Jag vaknade utav att min fula mobil ringde med de fula namnet Mirre. Den tjejen skulle jag gärna ta och strypa. Hon älskar nog att ringa och väcka mig på helgen eftersom hon är avensjuk för hon inte kan sova längre än 9 utan att vakna den lilla nollan! Men men, jag är även förkyld nu, toppen!
Idag ska jag luncha med pappa och Katja och sedana drar jag till stan med Mirre ( så jag kan själja henne till första bästa som kommer så hon kan ringa och störa någon annan ) och vi lär nog inte göra något förutom glo eller i alla fall jag eftersom jag är rätt fattig just nu.
men hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag fick,


sömn dödaren

bio kväll.

2011-02-19 @ 01:47:24

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på bion på Sanctum och käkat på stan efter. Bioan var verkligen grym och jag rekomenderar den verkligen. Jag berättar inget om filmen ifall någon utav er har tänkt att se den.
Det blev inte en speciellt sen kväll idag eftersom vi tog en rätt tidig buss hem och inte drog till ryd och de är jag glad över för är helt slut och mar mensverk ):
Och tack mirre för idag va skönt att snacka med dig, love you!

Men nu ska jag mysa med katja som faktiskt har duschat idag ( men fortfarande stinger gammal äggröra med fisk o; ). Vi har tänt lite ljus så nu ska vi mysa vidare puss puss.


mijje

2011-02-18 @ 19:12:23
sitter inne i rummet som nu luktar helt okej eftersom inte katja är här och mirre luktar gott (y)
men nu ska vi dra och k'ka tänkte bara uppdatera mig innan jag, katja drar iväg på bio ikväll med edo,haris och alen. Jag skriver mer senare om vad jag och mirre gjorde för nu är maten klar och hinner drför inte skriva mer pöss ;*



ja, jag är nyduschad och ne mirre är inte så het som hon ser ut de är jag som äre ;o
fats nä ;)

mijje

2011-02-18 @ 19:12:21
sitter inne i rummet som nu luktar helt okej eftersom inte katja är här och mirre luktar gott (y)
men nu ska vi dra och k'ka tänkte bara uppdatera mig innan jag, katja drar iväg på bio ikväll med edo,haris och alen. Jag skriver mer senare om vad jag och mirre gjorde för nu är maten klar och hinner drför inte skriva mer pöss ;*



ja, jag är nyduschad och ne mirre är inte så het som hon ser ut de är jag som äre ;o
fats nä ;)

drar nu

2011-02-18 @ 14:44:53
drar iväg till mirre nu ( hoppas hon lukatr bättre än katja..) och vet itne hur länge jag blir kvar där men jag bloggar ju iaf mer ikväll sen. och vill ni veta en sak? katja ska duscha nu ;oo inte för jag tror de lär hjälpa med en duscha men men, värt ett försök.
pöss hej nui ska jag dra mig ner :)

god morgon solstrålar :)

2011-02-18 @ 14:11:45
haha sött skrivet utav mig där uppe vavava? :D
jaja, vaknade sent idag som vanligt dårå, inte bra emelie! Men men, idag ska jag i alla fall vara en stund med bästa vännen Mirlinda eftersom det va ett bra tag sen jag va med henne. Vi ska troligen bara snacka och lite så.
Sen drar jag hem igen till stinkbomben katja ( som fortfarande inte har duschat ;o ) och ikväll drar vi troligen på bio med bästa grabbarna från klassen skulle jag tro :)
pussen på er


home,

2011-02-18 @ 02:38:14

Nu är jag hemma igen. Drog iväg en snabbis till stan för att träffa de vanliga folket och sedan vidare till ryd så därför bloggade jag inte ikväll. Vi gjorde inte speciellt mycket förutom snckade och så :)
Och ninos och Sarmad var uber gulliga idag och följde mig och katja ända hem. Alltså enda till dörren o: . Så sjukt snälla är dom grabbarna ska ni veta!
Men nu har jag och katja käkat (som vanligt) och nu har vi en rulle på g så det blir att nana till den nu. sov sött :)

och till rullen blir det ju självklart lite götti gött
en dåligt cam bild och jag skylle på katja för de :D


och hon stinker fortfarande ska ni veta...


stinkbomb

2011-02-17 @ 18:24:10
nu är katja tillbaka och det kändes på lukten. shit den tjejen lukar ju inte blommor om man säger så. har försökt att få henne och duscha men det gick inte så bra. ist så klädde hon av sig naken och drog på sig mitt täcke.. så i denna sängen lär ju inte jag sova något mera o;


katja på g

2011-02-17 @ 16:55:50
Katja ringde för en stund sen och berättade att hon var på väg hem nu och att hon då kommer. Happyface på mig blev de då kan jag lova.  Eftersom jag har varit ganska uttråkad idag. Vad jag och katja hittar på de får vi se och sen får vi se om jag drar iväg och tränara ikväll eftersom det va ett tag sen.
Idag skulle jag egentligen haft filmkväll med mina brudar Hulya, Mirlinda och Amanda men vart de tog vägen vet jag inte så det är väl bara att fixa nya planer inför ikväll. Kanske tar hit älsklingen och Ninos eller så kör jag och katja på en lugnt kväll och sätter på några film rullar :)

eftersom det lär bli en soft dag blir det även en soft outfit

pluuuugg

2011-02-17 @ 15:21:59
jag vet att det är sportlov och att folk då är glada över att slippa skolan och framför allt att plugga, men just nu har jag inget för mig så varför inte ta och plugga lite?
jag har ju prov nu på onsdag i Genitik i Biologi som jag inte alls förstår mig på så då är det ju lika bra att börja plugga redan nu :)


neeerd dårå,

tjohej :)

2011-02-17 @ 14:10:28
Hello, nu har jag börjat piggna till lite och ska ta och göra mig lite mat. Vad det bli för något vet jag inte än, men något gött blire nog. Och försörsta gången denna veckan vacknade jag upp helt ensam.. Katja åkte iväg till Jönköping imorse med Mirre och dom ska vara där över dagen så när jag vaknade var hon redan borta. Fast måste säga att det är lite skönt utan den stinkande fisken som bara fiser och inte har duschat på hela veckan, rätt ofräscht men aja de är sån katja är ;)

slänger upp en morgon bild som är sååå söt

RÖSTA NU!

2011-02-17 @ 12:38:57
Jag berättade ju lite om Vanessas kompis som var med i en modell tävling men nu är även en nära vän med i den så snäll gå in och rösta på henne för hon är verkligen sjukt vacker!
http://modelljaktdomino.se/personer/diana-abdelahad
http://modelljaktdomino.se/personer/diana-abdelahad
http://modelljaktdomino.se/personer/diana-abdelahad
http://modelljaktdomino.se/personer/diana-abdelahad


04.39

2011-02-17 @ 04:40:19

Klockan är snart 5 och jag sover inte än. Inte bra..
Jag kommer ju ställa om hela dygnet snart. Så nu måste jag verkligen försöka somna även fast jga inte kommer lyckas eftersom att Katja snarkar och det är inte tyst kan jag lova..


madrasser är mysigt

2011-02-17 @ 02:35:41


min söta och sköna pyjamas

just nu ligger jag på en madraass i mitt rum med min underbart sköna pyjamas medans katja ligger i min säng, bitch hon är som tror att hon kan ta allt hon vill ha ;o
haha skoja jag ville sova på golvet, de va kul va? :D
haha men i alla fall, dagen har varit rätt skön i sig, har inte gjort speciellt mycekt men träffade min älskling i ryd en sväng och sedan köpte jag mitt efterlängtade godis, happyface!



älskar dig ♥


min ängel vanessa!

2011-02-17 @ 02:29:42
Vanessa är dagens ängel!
Min blogg design var så sjukt tråkig förut, men nu ser den ju fräsch ut och det är tack vare http://liltessy.blogg.se/ . Hon kan verkligen vara en ängel. Och besök henns sjukt bra blogg och eftersom hon gjorde detta för mig göra jag detta för henne: Gå in på denna http://modelljaktdomino.se/personer/latifa länken och gilla. Det är vanessas kompis som vill bli modell och genom att vi gillar så har hon chans att bli modell om jag har fattat de rätt och hon är uber fin så ta och gilla nu :)


vanessa den fina ungen ♥

movie time

2011-02-16 @ 16:49:10

nu ska jag och katja kolla på film och mysa. så jag fick som jag ville ändå (y)


morsning :)

2011-02-16 @ 14:50:14
god morgon eller god förmiddag :)
Jag vaknade ungefär vid två idag och de är inte speciellt bra eftersom jag inte vill ställa om mig för mycket nu eftersom det snart är skola igen, men men det läser sig väl.
Idag har jag inte specieltl många planer viste finns det lite jag skulle kunna göra, men inte vet om jag orkar riktigt. Det enda jag vet är att jag ska va med Katja och att vi troligen drar till ryd för jag skulle gärna vilja träffa min lilla älskling idag, men vi får se hur det blir med det för just nu känner jag för att bara ligga i sängen och glo på film.
men hare gött pöss,


jag och katja igår och ja, jag är osminkad och ja, jag bryr mig inte ett skit (:

Äntligen!

2011-02-16 @ 03:34:49

Nu har jag äntligen skaffat mig en ny blogg! Min blogg på blogger gíck inte specieltl bra och jag var itne alls nöjd med den så nu fick det bli denna :)
Jag hoppas jag ska orka blogga mycket mer på denna än jag gjort tidigare. Så hoppas ni kommer att gilla den :)

slänger upp den nyaste bilden på mig själv eftersom vem vet, jag kanske har någon läsare ute i världen som inte vet hur jag ser ut. inte för jag tror de men i fall att.

                                           


Välkommen till min nya blogg!

2011-02-16 @ 03:30:24


RSS 2.0