frisören

2011-04-30 @ 10:57:09
tÄnkte uppdatera lite nu och tÄnkte bara sÄga att just nu sitter jag hos risÖren fÖr att bli lite blondare och fÅr bort min utvÄxt sÅ fÅr hoppas de blir bra. sedan gÅr jag pÅ stan en stuund sÅ har bra

helt slut

2011-04-28 @ 23:57:23

Idag har jag varit och shoppat med pappa lite sen har jag inte gjort speciellt mycket, men ändå är jag helt slut. Jag fattar inte hur, men nu ska jag a och kolla på film för har ingen ork att sitta vid datan nu för allt är skit just nu. Och varför säger jag inte för de är privat, så bloggar jag inte imorgon heller så vet ni varför. så hare så jätte bra tills jag bloggar igen, troligtvis lördag!


engelska lektion

2011-04-28 @ 09:18:21
Sitter i skolan nu och har engelska och egentligen ska jag kolla på en film och analysera om den men eftersom det inte går så får jag väl ta och kika runt på internet ist för att fördröja tiden, men aja hörs sen pöss :*

(Y)

2011-04-27 @ 22:02:11

Kom nyss hem efter att har varit ute med Ramsis och Oliver. Vi snackade och gicl till donken som vanligt. Och Ramsis skka fixa en skiva till mig som jag ska ha på lördag så är det någon som har en bra spotify lista eller kan någon bra fest låt elller så, så äre bara att kommentera! För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, men har slarvat bort massa böcker i skolan så måste någon dag nu ta och leta fram alla dom.
Men nu sak jag fortsätta kolla på fotbollen, de är ju Barca & Real så de får man ju inte missa, så hare gött!


fryshuset

2011-04-26 @ 22:54:48
Ingen vidare bra uppdatering idag inte, men har haft fullt upp och knappt varit hemma. Idag började ju skolan igen fast inte för min del för jag och några andra på skolan var på fryshuset i valhall och diskuterade ungdomsfrågor i samhället oh det va faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig. Efter de gick jag och Matilda på stan och de jag fick med mig hem var 2 nagellack som var riktigt somriga. Älska't! Sedan drog jag till ryd för att träffa min lilla älskling och lite annat folk som Oliver och Ramsis och dom drog jag sedan med till Donken och käkade lite. De är två helt underbara killar ska ni veta!
haha var tvungen att ladda upp bilden för jag ser ut som ett jävla spöke haha :D

natti natt

2011-04-26 @ 01:12:35


Sitter i sängen nyduschad som ni kanske ser. Så nu ska jag försöka sova eftersom imorgon blir det upp didigt igen. Ska dock inte till skolan ( skönt de ) men ska till valhall och göra ngt som jag inte vet vad men de blir nog skit bra. De har i alla fall med ungdomar att göra så. Men nu ska jag nana, så natti natti!

'

2011-04-25 @ 21:14:04
Nu är jag hemma och har precis käkat som vanligt. Dagen i gbg va helt underbar! Den kunde inte blivit bättre faktiskt så stort tack till mirre och höll för att ni gjorde min dag. Som ni kanske har anat så var vi ju där för att shoppa och jag hittade en del bra saker som tex en One Piece ( som jag fick av pappa i födelsedags present ) och en fest klänning till lördag och lite linnen oså :)
men nu ska jag ta en sväng med katja men jag är hemma igen om 50 min för att se på BB så bloggar troligtvis då pöss :)


och jag min stora baby,

tåget

2011-04-25 @ 11:34:35
sitter pÅ tÅget nu pÅ vÄg till gbg med brudarna Mirre och HÖll. Vi ska shoppa och kolla runt lite. Det blev lite fail eftersom mirre tog med fel f-kort sÅ jag och hÖll fick gÖra en mÄsterplan. SÅ med ett kort pÅ 3 personer gÅr alldeles utnÄrkt ska ni veta haha. Men nu ska jag lÅtsas sova igen sÅ ha en toppen dag fÖr de ska jag ha pÅ min dag idag :)
repris bild pÅ min o mirre,

Grattis till mig själv :)

2011-04-25 @ 00:04:22
Sitter i sängen med min bästa vän mirre då rå, vi kollar runt lite och slår väl snart på en film antar jag och vill ne veta vad? Jag fyller år idag så grattis till mig höhö :)

bilen

2011-04-24 @ 13:59:57

de va försvårt att ta bild i bilen så de blev en från igår.

Nu sitter jag i bilden på väg till Tibro. Och vet ni vad? Jag har tom ballerina skor på mig! JAg bara ÄÄÄLLLSSSKKKAAARR vädret! Det kan gärna få vara så här föralltid.


så underbart!

2011-04-24 @ 13:29:20
Solen är uppe idag igen!! Det är helt underbart verkligen. Så idag blire på med shortsen igen och ett stort pösigt linne, ur skönt ju!
Men snart nu ska jag till mormor och morfar och grilla och fira mig lite. Så det ska bli jätte mysigt faktiskt. Och eftersom jag oftast får bra saker/sak av mormor och morfar så ser jag alltid fram emot att få presenter utav dom, men nu ska jag dra mig dit. Jag tar med mig datan så jag bloggar troligt vis i bilen och lägger upp en bild på mig idag :)


jag bjuder på bilden, men de va ett tag sen man hade alla dessa kläder på sig va?

som alltid..

2011-04-24 @ 04:44:33
blir det en sen natt/morgon för min del. Klockan är snart 5 och jag är klar vaken, eller ah nästan. Men ska tvätta ansiktet och borsta tänderna och slå på en film och hoppas på att somna. Så godnatt på er!

Dagen=TOPPEN!

2011-04-24 @ 02:13:00

Tjena på er!
Sitter på en madrass på golvet eftersom Katja just nu sover i min säng och jag har ingen större lust att väcka henne och eftersom jag gillar att ligga på golvet så kör vi på de :)
Jag och katja har väl inte gjort speciellt mycket förutom varit på donken och snckat oså. Vi skulle egentligen snckat mer än vad vi gjorde men vi han inte så långt idag, men för övrigt hade jag shorts på mig idag och om jag har short så vill de till att de är rejällt varmt. Så toppen väder idag och det var även toppen uppe hos farmor och farfar när vi firade påsk.  


nu i denna värmen saknar jag verkligen turkiet!


Glad Påsk!

2011-04-23 @ 14:33:55
Hinner inte blogga så mycket idag eftersom vädret är på topp och nu ska jag till farmor och farfar och äta påsk middag så ha en underbar dag ute i solen!

COOLA BRUDAR!

2011-04-22 @ 20:34:04


Snygg bild, vi vet :D
Men nu ska vi och grabbara grilla pöss!

done!

2011-04-22 @ 14:24:03



nu är jag nästa helt klar. Nu är det bara naglarna kvar och sedan ska jag hjälpa min pappa med maten. Så ha en toppen fredag!
och jag ska få en OnePiece av min pappa, Happy tjej här! =DD


stressig morgon

2011-04-22 @ 12:12:35

Jag är sjukt stressad men som vanligt sätter jag mig vid datorn då. Känner mig lyckad. Min släkt kommer hit idag för att fira mig eftersom jag fyller år på måndag. Så idag blir det inte så hemskt mycket bloggandes skulle jag gissa på, alltså som vanligt. Men jag lovar att försöka! Men nu måste jag städa rummet, fixa mig och hjälpa pappa och jag har 3 timmar på mig. Ja vi får väl se hur detta går..
Och juste igår va jag med mina bästa vänner bolde och mirre och mirre slagga även hos mig, men har tyvärr inte tid att skriva om det just nu men det var iaf toppen!



så jaevla söta eller hur? och ja, självklart äre jag som är så stark och klarar av en bil ;)


Underbar dag!

2011-04-21 @ 00:47:04
Nu är jag hemma efter en sjukt lång och helt underbar dag.
Det började med att jag, Amanda, Katja och Mirre drog till Jönköping för att träffa Oryana och Etana. Så träffade dom och gick även på stan och A6. På köpet fick vi lära känna några av deras vänner dom kände där borta och dom var hur trevliga som helst måste jag säga! Så de va toppen.
När jag kom till Skövde igen så drog jag direkt till fia fis och firade henne eftersom dom hade en lite fest för henne som blivit 16! Så firade henne en stund och drog sedan hem. Så nu sitter jag här, helt slut och glader.

Katja & Mirre



död

2011-04-20 @ 01:22:02
Jag är helt död! Har sovit nästan hela dagen. Rätt kul jag vet. Men har i alla fall fixat min data nu så den är igån så jag e happy! MEn tänkte även säga godnatt nu för hade tänkt att sova precis som katja gör. Go' natt :)

 
söt tös :)

shosan trosan

2011-04-19 @ 14:25:27
Vet ni vad? Idag har jag varit i skolan! Känner mig sjukt grym måste jag säga. Har varit där och jobbat matte med katja och amanda. Duktigt av oss och sen fick vi världens godaste kladdkaka av kocken. Men i alla fall nu sitter jag hos sarmad med katja och vi gör inte speciellt mycket, men han ska i fixa min data sen, wohooooo :DD

fdsyhjukddhj

2011-04-17 @ 20:34:14
Sitter fortfarande hemma hos katja och e liiiite irriterad eftersom saker inte blev som de skulle, men man fÅr gÖra de bÄsta utav situationen. vad vi ska hitta pÅ vet jag inte, men de blir nog bra i alla fall ska ni se :)

blöja

2011-04-17 @ 14:38:26
Sitter hemma hos katja som ett miffo och gör inte speciellt mycket fast snart så ska jag hjälpa henne att packa eftersom böga ska flytta.... haha två hus bort, erkänn att hon e mobbad. och juste, för er som undrar så ja katja stinker fortfarande -.-
men pöss hej


lyckat

2011-04-17 @ 05:00:38
Känner mig inte speciellt lyckad. Jag är värsta snorungen så kan knappt andas genom nästan och sen är klockan lite över 5 och jag sover inte. Bra Emelie, skit bra!
Ne nu ska jag kissa, byyyyyyyyyyye

underbar't

2011-04-17 @ 00:27:53

Jag har anledning till att jag inte har bloggat och de är för att jag jobbade idag och sedan drog jag dirket till Mirre så de så. Haha som om ni ens vill att jag ska blogga.
Men i alla fall. Jag har spenderat dagen tillsammans med Mirre och Bolde. Alltså mina bästa vänner. Har haft en kanon dag som spenderats för mesta dels i soffan med undantag då vi bakade oså. & sen har vi gjort de vi är allra bäst på, att flöta oss åta helvete! me like :D
hare gött nu ska jag nana till någon film :*

 
man måste ju bara älska dessa djuren!


nu äre fredags myyys

2011-04-15 @ 21:39:29
Härlig fredag!
Sitter i soffan hemma hos Mirre och kollar på Jiddra inte med Zoran, om jag nu stavat rätt.
Dagen har varit ganska slapp och har i stort sätt inte gjort något förutom varit på gymmet, men dagen har bara spendetarts med Mirre och det har varit helt underbart!
Så hoppas ni haft en lika bra fredag som jag :)


haha vi bjuder på denna!

nu äre fredags myyys

2011-04-15 @ 21:39:28
Härlig fredag!
Sitter i soffan hemma hos Mirre och kollar på Jiddra inte med Zoran, om jag nu stavat rätt.
Dagen har varit ganska slapp och har i stort sätt inte gjort något förutom varit på gymmet, men dagen har bara spendetarts med Mirre och det har varit helt underbart!
Så hoppas ni haft en lika bra fredag som jag :)


haha vi bjuder på denna!

träning

2011-04-15 @ 13:57:51
Nu har jag precis käkat och ska snart dra till gymmet och förbräna maten ;)


härligt morgon!

2011-04-15 @ 10:51:59
God morgon!
Igen skola för mig idag heller, men jag känner mig mycket bättre så idag ska i alla fall hitta på något. Så jag tänkte dra till gymmet med Mirre efter skolan efetersom det var ett tag sen och eftersom jag ska börja vara nyttig och så eftersom man skulle vilja gå i bikini i sommar utan att skämmas så kanske det är på tiden att börja tänka på det nu :) Så jag brjar nu direkt. Hat tagit mig en jätte myttig frukost och till de tänkte jag ta ett ägg eftersom det ska vara nyttigt så jag satte på vatten och grejer sen när jag skulle lägga ner ägget såg jag att vi inte hade några hemma. Smart man känner sig ;)


bjuder på en köttbulle bild på mig, själv tycker jag att jag va rätt sexig med mina gigantiska ögon (y)

dööööd

2011-04-14 @ 19:47:26
Jag känner mig helt död! Troligen beror det på att jag har legat i sängen i stort sätt hela dagen och helt ärligt inte gjort ett skit. Och vill ni veta en sak? jag ska fortsätta att inte göra ett skit. Ibland är det skönt att vara sjuk eftersom då behöver man inte anstränga sig eller så. happyface på de!
Men för övrigt så är våren verkligen här och jag fyller år om 1½ vecka, gilla!


nu blire på med glasögonen och glo tv,

jadu...

2011-04-14 @ 18:08:19
Jag har nog världens sämsta blogg! Jag bloggar om hur mina dagar ser ut och helt ärligt, vem bryr sig egentligen? Vist kan det vara kul att titta tillbaka och se oså, men vorde det inte roligare att ha något speciellt att blogg om. Vad det skulle vara vet jag inte, men om någon har förslag får ni gärna komma med det. Har funderat på att ha en typisk tjejblogg. Där jag skriver olika tips till tjejer och lite så. Inte för att jag är speciellt bra på det, men ändå. Vi får se hur jag gör. Ska kolla runt på olika bloggar och få inspiration nu!

                                                            

morsning!

2011-04-14 @ 09:37:33
God morgon på er!
Dagen har börjat bättre än gårdagen. Jag har inte lika ont i halsen men har dock fått lite hosta i stället. Så imorgon blir det nog heller ingen skola :( Men men jag har allt för att må bra just nu, halstabletter och hela andra sesongen utav One Tree Hill!

suuuur!

2011-04-13 @ 23:52:56

Jag har nog aldrig varit så här sur på mig själv tidigare. Jag har börjat bli sjuk så kan ju knappt prata och i skolan denna veckan kom jag fram till att de är 5 viktiga saker att göra och då menar jag bara Ons-Fre. Så jag är jätte sur på mig själv för att jag inte kunde bli sjuk på lovet eller något i stället. asdjcvndfbndkfas!
Aja för övrigt så börjar min blogg bli klar. Bara några små saker kvar. Vanessa är great ska ni veta!



om ni undrar så har jag inte försökt täcka över ngt på hakan utan råkade måla där, men godnatt!


Ready!

2011-04-13 @ 13:31:58
Nu är jag äntligen klar med mig header. Inte för det va speciellt mycket arbete med den men jaja. Nu får jag bara vänta på att någon kan ficka den åt mig. Jag ska be Vanessa hjälpa mig tror jag eftersom hon hjälpa mig sista och då blev jag jätte nöjd bara att jag tröttnar så snabbt haha :) Så får vänta på att den tösen kommer hem ifrån skolan bara.
Och om det är någon som undrar varför intej ag är i skolan så är det pga att jag knappt kan prata. Jag har massa i skolan denna veckan men jag vet inte ens om jag går till skolan något mer i veckan.
Men hare gött :)


Den tänkte jag ha som tillfällig header men jag va inte så duktig på att fixa men det där så de sket sig :)

BLOGG DESIGN

2011-04-12 @ 21:27:52
Hej igen!
Hoppas att ni har det toppen bra. Själv så har jag inter haft för mig speciellt myckt nu den sista tiden med vissa undantag som jag kommer att skriva om. Men innan jag börjar blogga fullt ut igen så ska jag fixa en ny header och en ny design så är det någon som vet hur man gör får ni gärna hjälpa mig. Jag vill bara ha en enkel design, men skulle någon kunna hjälpa mig vore jag riktigt tacksam. Det är bara få saker jag ska göra. Bredda texten och lite sånna små saker. Men hare gött så länge jag blir borta nu igen :)


.

2011-04-03 @ 21:35:16
sitter mad katja i sängen nu och vi ska slå på en film och tänkte bara säga att jag troligen inte kommer uppdatera mig på någon vecka eller så pga olika själ. bye så länge

........

2011-04-02 @ 00:38:00
jag är helt slut!
jag skulle mer än allt bara vilja sova just nu, men måste sitta uppe och vänta på bolde bus en stund så hon kommer till mig, men sen blir det nana på soffan som gäller eftersom jag är en sån toppen syster och lånar ut min underbara säg till min systers kompis. Snäll som jag är vetni ;)
men gosnatt på er.

RSS 2.0